Hodnocení obchodu

4,9 33 hodnocení
5
29x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.11.2022
Takto by mal fungovať každý predajca. Ďakujem .
Avatar autora | 9.11.2022
+ super jednoduché a rychlé vyřízení
- akorát je škoda, že nejde platit rovnou kartou (((

Avatar autora | 8.11.2022
Vše v pořádku
RK Avatar autora Radka Kolářová | 20.10.2022
Juwíka Forte dávám dceři už mnoho let do čaje a věřím, že i díky němu patří k nejzdravějším dětem v kolektivu. Doušek zdraví jí zase chutná, protože miluje pomerančové džusy. Já nedám dopustit na kosmetiku, kterou mám vždycky doma v lékárně. Pro první pomoc mám Juwim gel, který rychle hojí jakékoliv drobné popáleniny, puchýře, oděrky, rány. Top produkt je Alabastr, který mi úplně zahojil atopický ekzém. Mohla bych jmenovat dál... Jsem stále nadšený zákazník a děkuji za Vaši péči.
HN Avatar autora Hana Nováková | 9.9.2022
Juwík doušek zdravý je chuťově moc dobrý a malá by ho pila snad v kuse :-) takže pro nás výhra, protože žádný jiný vitamíny nechce. Co se týká nemoci, zatím také žádná. Mohu doporučit.
OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 21.7.2018
Naprostá spokojenost. Zatím to byla má druhá objednávka a obě byly velmi rychle připraveny (i nyní v době prázdnin a dovolených).
OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 13.6.2018
+ výběr z domova bez stresu

Perfektní nákup,výborné věci a rychlá dodávka,jsme moc spokojeni.
OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 15.4.2018
milá obsluha, znalá produktů
OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 12.3.2018
+ mám to blízko
- nedá se platit kartou

Objednala jsem na internetu a v obchodě jen vyzvedla, takže nevím, jak bych byla spokojena, kdybych si vybírala osobně s paní prodavačkou v obchodě, ale takhle to bylo bezproblémové.
OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 1.3.2018
+ Operatívní, rychlý, pohodlný.

OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 21.12.2017
Vše OK.
OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 14.12.2017
+ Juwea regenerační se nedá jinak koupit, bohužel. Ráda ji používám.

OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 13.12.2017
jsem chory pres 25 let a jak uz jsem starsi telo v tomto veku pozna, jestli mu neco dela dobre nebo ne. V tom juwiku musi byt nejaky elixir a protoze mi pomaha i na autoimunitni onemocneni.
OZ Avatar autora Ověřený zákazník | 5.12.2017
zboží mi bylo doručeno velmi rychle... na efekt účinku je ještě brzy.. děkuji moc
Avatar autora | 4.12.2017
vstřícné chování, výhoda osobního odběru
Avatar autora | 15.11.2017
Naprostá spokojenost. dodáno v termínu. Předání proběhlo v pořádu.
Avatar autora | 31.10.2017
Doporučuji.
Avatar autora | 6.10.2017
+ Dostupnost

Dostupnost autem
Avatar autora | 25.9.2017
Moc výborná komunikace rychle dodani
Avatar autora | 20.9.2017
+ Je to rychlý a spolehlivý obchod